Az oldal jelenleg ZÁRVA van!
Kérem próbálkozzon újra egy későbbi időpontban.
Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló
Látogató számláló
0
0
0
8
8
9
7
Házhozszállítás

Házhozszállítás

Termék részletek


MOL Hygi Flow rapid felületfertőtlenítőszer 2000ml

MOL Hygi Flow rapid felületfertőtlenítőszer 2000ml
3 810 Ft
Egységár: 1 905 Ft/liter

Biztonságtechnikai adatlap:

https://www.higiprotection.hu/shop_ordered/57312/pic/MHFR_MOL_Hygi_Flow_Rapid.pdf

Használatra kész, felületen közvetlenül alkalmazható, gyors hatású alkoholos fertőtlenítő folyadék. Aldehid- és klórmentes. Alkalmazása egyszerű, így használata javasolt kórházakban, orvosi rendelőkben, közintézményekben, olyan területeken, ahol a maradványmentes és gyors száradás elvárás. A folyadék baktericid (MRSA), fungicid, virucid és tuberkulocid hatású.

  • Összetételének köszönhetően gyorsan és hatékonyan fertőtlenít, csökkenti a fertőzéses megbetegedések kialakulásának kockázatát. Használatra kész formula, közvetlenül használható a felületeken, nem igényel öblítést, víz nélkül fertőtlenít, ideálisan használható otthoni körülmények között, iskolákban, intézményekben.
    Alkalmazás: Permetezze vagy öntse az oldatot egy egyszer használatos kendőre, vagy a kezelendő felületre, majd oszlassa el egyenletesen. Ügyeljen arra, hogy a teljes felület nedvesítve legyen. A megfelelő hatás érdekében a behatási idő elteltéig kell alkalmazni, mialatt a felület maradjon folyamatosan nedvesített. Behatási idő: 1 perc
  • Cikkszám
    MHFR
Webáruház készítés